Skip to main content

Fiets ook mee, naar de wetenschap!

Ga jij de uitdaging aan en fiets je ook mee naar de wetenschap? De wetenschap? Ja, nou eigenlijk naar alle universiteitssteden die aan onze voeten liggen op Utrecht Science Park. Je weet wel, van de Sorbonnelaan, de Cambridgelaan en de Limalaan... We kunnen voorlopig niet op vakantie naar het buitenland, sommigen van ons niet eens naar het werk, maar virtueel gaan we samen een mooie reis maken. Samen met de grootste werkgevers in Utrecht Oost maken we een fietstocht langs de universiteiten waarvan de namen ons zo bekend zijn. We dagen je uit om vaker de fiets te pakken naar het werk of op je thuiswerkdag. Op de fiets geniet je van de natuur rondom Utrecht Oost. Op de fiets ben je in beweging. Op de fiets ontspan je even na een lange thuiswerkdag. Dus, waar wacht je nog op? De lente is in aantocht, een goed moment om nu de fiets te pakken!

Ik fiets challenge

Ik fiets is een activerende campagne om inwoners van de provincie Utrecht (vaker) op de fiets te laten stappen. Daar haken de grootste werkgevers in Utrecht Oost graag bij aan. In de Ik fiets app komt een speciale challenge voor de werknemers, studenten en bezoekers van Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, UMC Utrecht, Prinses Maxima Centrum en a.s.r. Samen fietsen we langs de wetenschap en bezoeken we prachtige universiteitssteden in Europa en daarbuiten. De beleving van deze virtuele reis staat voorop, dus laat je meenemen op reis en geniet ervan!
De challenge start op 6 april 2021, dus download direct de Ik fiets app en doe mee!

Doe mee met de Ik fiets app

Fiets je ook mee naar de wetenschap? Doe dan mee aan de challenge! Het werkt als volgt:

  • Download de Ik fiets app in de Apple Store of Google Play Store.
  • Maak een account aan in de app via de knop ‘Registreren’ en vul jouw gegevens in.
  • Het ingevulde e-mailadres en wachtwoord vormen jouw inloggegevens.
  • Ga in de app naar ‘Instellingen’, klik op ‘Actiecode’ en vul daar deze actiecode in: USP2021
  • Bij ‘Mijn groepsuitdagingen’ staat nu de uitdaging ‘Ik fiets naar de wetenschap’.
  • Start met fietsen!
Samen op de fiets

De deelnemende organisaties aan de challenge zijn: Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Prinses Maxima Centrum, UMC Utrecht en a.s.r.
Ook fietsritten buiten de provincie Utrecht tellen mee, zodat ook thuiswerkers kunnen meedoen.