Skip to main content

Ik fiets Houten

Ik fiets naar mijn werk in Houten!

De komende 4 maanden gaat de Gemeente Houten extra aan de slag met duurzame mobiliteit, en stimuleert zoveel mogelijk werknemers om de fiets naar werk te pakken. Op deze pagina vind je drie hele toffe acties waar jij en je collega’s de komende vier maanden aan mee kunnen doen. Altijd al een e-bike willen proberen? Of weten hoe een OV-taxi werkt? Probeer het nu gratis!

 

Fiets voor een groener Houten!

Ga op de fiets naar werk en spaar voor een bloemperkjes voor bijen in Houten! In de  Ik fiets app staat de uitdaging: Flora, Fauna, Fietsen. Met deze uitdaging spaar je samen met je collega’s voor een gezamenlijk doel: bloemen(perkjes) in de gemeente Houten. Je vind de uitdaging in de app als je bij instellingen -> actiecode: GroenerHouten invoert. Met elke gefietste kilometer, doneer jij tegelijkertijd aan stichting Houtense BIJzaken. En voor 500 punten planten zij 1 m2  bloemenperkjes aan. Zo wordt fietsen niet alleen iets voor jezelf, maar ook voor de omgeving!

Download de Ik fiets app

Download de Ik fiets app

 

Probeer gratis een e-bike

Wil jij weten of een e-bike wat voor jou is? Wie weet kun je dan vaker de auto laten staan. Via Ik fiets kun je gratis een e-bike testen via een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Je mag er een week op fietsen, voor ritjes naar het werk maar ook andere bestemmingen. Op de e-bike gaat er een wereld voor je open. Reserveer hem nu!

Reserveer een e-bike

Reserveer een e-bike

 

Toch liever met het OV?

Is het station te ver van je werk? Probeer dan nu gratis de OV-taxi. Vanaf 5 september rijdt er tussen 07.00 en 09.00 uur elke 20 minuten een elektrische Nissan Leaf vanaf station Houten naar diverse locaties op bedrijventerrein De Meerpaal. Tussen 16.30 en 18.30 uur rijdt de OV-taxi van De Meerpaal naar het station. Per rit kunnen drie mensen meerijden. Je kunt nu zelf de dienst gratis proberen Tijdens de pilot – die drie maanden duurt – is deze dienst gratis voor de reizigers en deelnemende bedrijven. Probeer het nu!

Reserveer een OV-taxi

Reserveer een OV-taxi

"Ik vind het leuk om mijn collega's uit te dagen!"

Rens
uit Houten