Fiets acties

Ontdek de voordelen! Fiets naar het werk, de sportvereniging, het winkelcentrum of de school. Ik fiets, jij ook?

Altijd al het gemak van een e-bike willen uitproberen? Of de fietsbeleving van een speed pedelec willen ervaren? Dat kan gratis en vrijblijvend! Ik fiets helpt jou om vaker de fiets te pakken. Om het fietsen nog wat leuker te maken, kan je ook onze Ik fiets app downloaden. Je fietsritten worden geregistreerd en beloond. Doe ook mee!

Beleef het op de e‑bike

Op de e-bike naar het werk gaat er een wereld voor je open. Elke dag een portie beweging, je voelt je één met je omgeving en ervaart minder stress. Maar dat weet je pas als je het zelf ervaart. Daarom bieden we de kans om dit gratis te proberen. Je haalt de e-bike op bij jou in de buurt en mag er een week op fietsen.

Probeer nu gratis een e-bike. Je haalt de e-bike op bij jou in de buurt en mag er een week op fietsen.

Ervaar de speed pedelec

Voor de langere woon-werkafstand kan de speed pedelec een goed alternatief zijn voor de auto. Het fietsen op een speed pedelec is een hele nieuwe fietsbeleving en dus biedt Ik fiets de mogelijkheid om dit gratis een week lang te kunnen proberen.

Het fietsen op een speed pedelec is een hele nieuwe fietsbeleving en dus biedt Ik fiets de mogelijkheid om dit gratis een week lang te kunnen proberen.

Met z'n allen een e-bakfiets

Een gezin met jonge kinderen en een drukke baan, hoe doe je dat in de ochtend- en avondspits? Waarom probeer je de e-bakfiets niet? Lekker stukje buitenlucht, zoevend met de kinderschare in de bak door het verkeer. Ik fiets biedt je de mogelijkheid om dit samen met je gezin te ervaren.

Ervaar het gemak van een e-bakfiets. Je mag hem een hele week gratis proberen.

Ontvang korting op een e-bike

Op de e-bike overbrug je gemakkelijk lange afstanden. Overweeg jij om een e-bike aan te schaffen? Wacht niet langer! Je ontvangt nu via Ik fiets €300,- korting op de aanschaf van een e-bike bij één van de deelnemende fietshandelaren.

Ontvang nu via Ik fiets €300,- korting op de aanschaf van een e-bike bij één van de deelnemende fietshandelaren.

Download de app en word beloond voor elke fietsrit

Met de Ik fiets app op je smartphone, word je beloond voor je fietskilometers. Fiets je regelmatig of wil je meer gaan fietsen? Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer. Deze punten verzilver je in de app winkel voor leuke aanbiedingen en prijzen. Ook kun je meedoen aan leuke uitdagingen om bonuspunten mee te verdienen. Fietsen was nog nooit zo leuk.

Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer.
Meer over de app

"Ik kan ook de bus pakken, maar met de fiets ben ik vaak nog sneller."

Sibel
uit Utrecht