Skip to main content

Fiets acties

Ontdek de voordelen! Fiets naar het werk, de sportvereniging, het winkelcentrum of de school. Ik fiets, jij ook?

Altijd al het gemak van een e-bike willen uitproberen? Of de fietsbeleving van een speed pedelec willen ervaren? Dat kan gratis en vrijblijvend! Ik fiets helpt jou om vaker de fiets te pakken. Om het fietsen nog wat leuker te maken, kan je ook onze Ik fiets app downloaden. Je fietsritten worden geregistreerd en beloond. Doe ook mee!

Stap op je nieuwe fiets

Koop via Ik fiets een nieuwe fiets met korting! Gewoon bij je lokale fietsenwinkel. Op een nieuwe fiets, goed afgesteld op jouw afmetingen, zul je de voordelen van het fietsen nog beter ervaren. Onderweg naar je werk, sportclub, met de boodschappen of gewoon voor je plezier!

Koop nu via Ik fiets een nieuwe fiets met korting! Gewoon bij jouw lokale fietshandelaar.

Stap op de deelfiets

Ga je binnenkort studeren, maar heb je nog geen kamer en eigen vervoer in de stad? Of ga je een dagje naar Utrecht en wil je zo veel mogelijk zien? Maak dan gebruik van de deelfiets! Je vindt ze overal in de stad. Reserveer een fiets met de handige app en fiets er zo op weg!

Ga je binnenkort studeren? Of ga je een dagje naar Utrecht en wil je zo veel mogelijk zien? Maak dan gebruik van de deelfiets!

Ervaar de speed pedelec

Voor de langere woon-werkafstand kan de speed pedelec een goed alternatief zijn voor de auto. Het fietsen op een speed pedelec is een hele nieuwe fietsbeleving en dus biedt Ik fiets de mogelijkheid om dit gratis een week lang te kunnen proberen.

Het fietsen op een speed pedelec is een hele nieuwe fietsbeleving en dus biedt Ik fiets de mogelijkheid om dit gratis een week lang te kunnen proberen.

Met z'n allen een e-bakfiets

Een gezin met jonge kinderen en een drukke baan, hoe doe je dat in de ochtend- en avondspits? Waarom probeer je de e-bakfiets niet? Lekker stukje buitenlucht, zoevend met de kinderschare in de bak door het verkeer. Ik fiets biedt je de mogelijkheid om dit samen met je gezin te ervaren.

Ervaar het gemak van een e-bakfiets. Je mag hem een hele week gratis proberen.

Download de app en word beloond voor elke fietsrit

Met de Ik fiets app op je smartphone, word je beloond voor je fietskilometers. Fiets je regelmatig of wil je meer gaan fietsen? Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer. Deze punten verzilver je in de app winkel voor leuke aanbiedingen en prijzen. Ook kun je meedoen aan leuke uitdagingen om bonuspunten mee te verdienen. Fietsen was nog nooit zo leuk.

Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer.
Meer over de app

"Ik kan ook de bus pakken, maar met de fiets ben ik vaak nog sneller."

Sibel
uit Utrecht