Skip to main content

Fiets acties

Ontdek de voordelen! Fiets naar het werk, de sportvereniging, het winkelcentrum of de school. Ik fiets, jij ook?

Altijd al het gemak van een e-bike willen uitproberen? Of de fietsbeleving van een speed pedelec willen ervaren? Dat kan gratis en vrijblijvend! Ik fiets helpt jou om vaker de fiets te pakken. Om het fietsen nog wat leuker te maken, kan je ook onze Ik fiets app downloaden. Je fietsritten worden geregistreerd en beloond. Doe ook mee!

Ik fiets puzzelroutes!

Ik fiets zette in samenwerking met Het Routebureau Utrecht 3 leuke puzzel fietsroutes uit om fietsen nog leuker te maken. Zo leer je de provincie op een andere manier kennen, geniet je van de frisse buitenlucht en werk je aan je weerstand en conditie.

Verhoog je weerstand, geniet van de frisse buitenlucht en leer de provincie kennen met de leuke Ik fiets puzzelroutes!

Utrechts Landschap fietsroutes!

Samen met onze beloningspartner Het Utrechts Landschap hebben wij vier leuke fietsroutes samengesteld. Van molens tot kastelen en van plassen tot bossen, laat je meevoeren door het erfgoed dat het Utrechts Landschap beschermt. Stap op de fiets en geniet van de prachtige natuur!

Fiets één van de prachtige Utrechts Landschap fietsroutes door het mooie landschap van onze provincie Utrecht!

Ik fiets... met Schwung!

Met Schwung heb je eerder groen! Schwung staat in verbinding met de verkeerslichten en kan sneller groen aanvragen op de gewenste richting. Je bent zo sneller op de gewenste bestemming, je hoeft minder vaak stoppen en je ergert je minder aan verkeerslichten. Probeer het nu met één van de Ik fiets Schwung fietsroutes.

Ervaar de voordelen van de nieuwe Schwung functionaliteit in de Ik fiets app met één van de Ik fiets Schwung fietsroutes!

Ervaar de speed pedelec

Voor de langere woon-werkafstand kan de speed pedelec een goed alternatief zijn voor de auto. Het fietsen op een speed pedelec is een hele nieuwe fietsbeleving en dus biedt Ik fiets de mogelijkheid om dit gratis een week lang te kunnen proberen.

Het fietsen op een speed pedelec is een hele nieuwe fietsbeleving en dus biedt Ik fiets de mogelijkheid om dit gratis een week lang te kunnen proberen.

Beleef het op de e‑bike

Op de e-bike naar het werk gaat er een wereld voor je open. Elke dag een portie beweging, je voelt je één met je omgeving en ervaart minder stress. Maar dat weet je pas als je het zelf ervaart. Daarom bieden we de kans om dit gratis te proberen. Je haalt de e-bike op bij jou in de buurt en mag er een week op fietsen.

Probeer nu gratis een e-bike. Je haalt de e-bike op bij jou in de buurt en mag er een week op fietsen.

Meer werknemers op de fiets!

Meer werknemers die vaker de fiets naar het werk pakken, dat heeft alleen maar voordelen! Ben jij een werkgever die je werknemers wil stimuleren om vaker de fiets te pakken? Maak dan gebruik van een van de Ik fiets acties en onze gratis communicatietoolkit. Deze toolkit bevat social media posts, nieuwsberichten en beeldmateriaal geschikt voor Facebook en Instagram. Laat ook jouw werknemers de eerste stap zetten naar nieuw, duurzaam reisgedrag.

 

Stimuleer werknemers om vaker de fiets te pakken met de Ik fiets acties en een gratis communicatietoolkit!

Download de app en word beloond voor elke fietsrit

Met de Ik fiets app op je smartphone, word je beloond voor je fietskilometers. Fiets je regelmatig of wil je meer gaan fietsen? Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer. Deze punten verzilver je in de app winkel voor leuke aanbiedingen en prijzen. Ook kun je meedoen aan leuke uitdagingen om bonuspunten mee te verdienen. Fietsen was nog nooit zo leuk.

Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer.
Meer over de app

"Ik kan ook de bus pakken, maar met de fiets ben ik vaak nog sneller."

Sibel
uit Utrecht