Skip to main content

Fiets acties

Ontdek de voordelen! Fiets naar het werk, de sportvereniging, het winkelcentrum of de school. Ik fiets, jij ook?

Ik fiets helpt jou om vaker de fiets te pakken. Om het fietsen nog wat leuker te maken, download je onze Ik fiets app. Je fietsritten worden geregistreerd en beloond. Doe ook mee!

Ik fiets puzzelroutes!

Ik fiets zette in samenwerking met Het Routebureau Utrecht 3 leuke puzzel fietsroutes uit om fietsen nog leuker te maken. Zo leer je de provincie op een andere manier kennen, geniet je van de frisse buitenlucht en werk je aan je weerstand en conditie.

Verhoog je weerstand, geniet van de frisse buitenlucht en leer de provincie kennen met de leuke Ik fiets puzzelroutes!

Ik fiets... met Schwung!

Met Schwung heb je eerder groen! Schwung staat in verbinding met de verkeerslichten en kan sneller groen aanvragen op de gewenste richting. Je bent zo sneller op de gewenste bestemming, je hoeft minder vaak stoppen en je ergert je minder aan verkeerslichten. Probeer het nu met één van de Ik fiets Schwung fietsroutes.

Ervaar de voordelen van de nieuwe Schwung functionaliteit in de Ik fiets app met één van de Ik fiets Schwung fietsroutes!

Download de app en word beloond voor elke fietsrit

Met de Ik fiets app op je smartphone, word je beloond voor je fietskilometers. Fiets je regelmatig of wil je meer gaan fietsen? Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer. Deze punten verzilver je in de app winkel voor leuke aanbiedingen en prijzen. Ook kun je meedoen aan leuke uitdagingen om bonuspunten mee te verdienen. Fietsen was nog nooit zo leuk.

Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer.
Meer over de app

"Ik kan ook de bus pakken, maar met de fiets ben ik vaak nog sneller."

Sibel
uit Utrecht